ODNOSI

ODNOSI

Že od pradavnine se ljudje med seboj povezujemo s ciljem lažjega preživetja. Kvaliteten odnos s samim seboj je osnova za povezovanje z drugimi ljudmi. 

Danes bi vaju povabila, da se v sebi umirita in prečutita, kaj je tisto, kar vidva najpogosteje vidita drug v drugem, kateri stavki se vama drug ob drugem prebujao, v kaj verjameta?

Vse to kar vidita drug v drugem so projekcije vajinih lastnih zaznal in vajin odnos je poln projekcij, ki jih dajeta in lepita drug na drugega. Naučila sta se verjeti v nekaj, kar nista in ker nosita v sebi čustveno bolečino, se v odnosu izgubita, kot v labirintu.

Odnosi v razširjeni družini velikokrat niso preprosti. Danes je veliko ločenih družin, kjer so del tega tudi otroci. Za otroka je lahko ločitev velik stres. Ženska, ki ima otroke, je mama, vendar pa je prav tako ženska, ki sčasoma  morda začuti, da bi ponovno z nekom vzpostavila stik in začela graditi odnos.

Že je tale zgodbica krožila naokrog, zato sem skoraj prepričana, da jo poznaš  (in če si mama, se z lahkoto poistovetiš).

Mož se vrne iz službe in najde svoje tri otroke, kako se, še vedno oblečeni v pižame, vsi blatni, igrajo pred hišo. Vhodna vrata so na stežaj odprta.  Vstopi v hišo, zagleda še večjo zmešnjavo in nered. Namizna svetilka prevrnjena leži na tleh, preproga je polita in blatna. Na TV ekranu se na ves glas predvajajo  risanke, igrače in obleke ležijo vsepovsod.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij