OSEBNA RAST

OSEBNA RAST

Življenjske izkušnje in pridobljena znanja nam pomagajo osebno rasti. Želja napredovati in biti boljši je naravno poslanstvo vsakega posameznika. Za zadovoljno življenje razvijaj čustveno inteligenco in notranje zaklade.

Prebiraj vsebine...
ODNOSI

ODNOSI

Že od pradavnine se ljudje med seboj povezujemo s ciljem lažjega preživetja. Kvaliteten odnos s samim seboj je osnova za povezovanje z drugimi ljudmi. 

Prebiraj vsebine...
DENAR & KARIERA

DENAR & KARIERA

Kot majhni otroci nas je večina imelo sanje, kaj bi radi postali, ko odrastemo. Zgradi sanjsko kariero s pravo motivacijo in pozitivnim odnosom do denarja. 

Prebiraj vsebine...
ZNANJE

ZNANJE

Če jutri ostaneš brez vsega, bo znanje tisto, ki bo ostalo z tabo. Želi si znanja, raziskujte in rastite na različnih področjih. 

Prebiraj vsebine...

      Tukaj je ključna točka. Pomembnejše vrednote imajo vedno prednost pred manj pomembnimi vrednotami. Če postavite neko vrednoto višje kot drugo, in nato morate izbirati med opravljanjem prve in druge stvari, boste vedno izbrali tisto stvar, ki je višje v vašem vrednostnem sistemu. Ko si enkrat razjasnite vrstni red vrednot, odločitve postanejo mnogo lažje.

Letos je dan zdravja Svetovna zdravstvena organizacija (SZO) posvetila ozaveščanju in boju proti diabetesu. Bolezen, ki se zadnja leta izjemno hitro širi naj bi do leta 2030 postala sedmi glavni vzrok za smrt na svetu.

Avtizem je kompleksna motnja, ki ima nevrološko-biološko osnovo in se pojavi že v otroštvu. Avtizem se kaže predvsem kot spremenjeno vedenje na področju socialne interakcije, verbalne in neverbalne komunikacije.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij