Vse bolj uveljavljena in prepoznavna akcija »Naj wellness«, ki sodi pod okrilje turistično – informativnega portala »Dobro jutro, Slovenija«, bo letos potekala že 8. leto zapored.  Izbor in predstavitve sodelujočih wellness centrov bo možno spremljati vse do spomladi, ko bodo razglašeni najbolj priljubljeni slovenski centri dobrega počutja. 

Beseda wellness je sestavljena iz dveh besed, well-being, kar pomeni dobro počutje in fitness. Dr. Halbert Dunn je javnost seznanil s konceptom wellnessa v seriji 29 lekcij, ki jih je podal v Virginiji, leta 1950. Lekcije so bile osnova njegove knjige z naslovom High Level Wellness, ki je bila objavljena leta 1961.

Vse hitrejši tempo, vse večja pričakovanja, vse bolj polni vsakdanjiki …, intenzivno vplivajo na naše življenje. Način prehranjevanja in življenja zahtevata svoj davek, ki se odraža na našem počutju.

Vse pogosteje dobimo občutek, da izgubljamo moč za nadzor svojega življenja.  

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij