FENG SHUI

FENG SHUI

Astrologija je psevdoznanost, ki preučuje  in razlaga vplive gibanja in položaja nebesnih teles na življenje na Zemlji. Astrologija ti lahko pomaga k boljšemu življenju in prepoznavanju potencialov. 

Подробнее на сайте: http://computermonster.ruhttp://live-code.ruhttp://collect-computer.ruhttp://build-biz.ruhttp://codingway.ru https://python-scripts.com https://themes-wp.orghttp://pro-java.ruhttp://hardcomputer.ru
http://collect-pc.ru
http://gromder.nethttp://pythonlearn.ru http://hightechcomp.ruhttp://run-pc.ru
http://python-3.ru

Iz vidika Klasičnega Feng Shuija je vsaka zgradba zbirališče določene energije in z to dragoceno metodo je možno izmeriti, ali hiša, zgradba ali stanovanje sprejema spodbudno energijo iz prostora in časa. Kadar je zgradba v ugodnem časovnem obdobju, bodo stanovalci oz. uporabniki lahko prosperirali. V Feng Shui terminologiji pravimo, da je zgradba, ki je harmonično usklajena s časom in naravnim okoljem/prostorom v katerem se nahaja, aktivna in uspešna.

V dobesednem prevodu pomeni Feng Shui veter in voda. Predstavljata ga dve silnici, ki morata biti uravnovešeni pazljivo. Kraljestvo bo cvetelo, če vetrovi pihajo skladno in če redno dežuje, je zapisano v knjigi Shiqi iz 2. stoletja pr.n.št.

Feng shui je popolno razumevanje načina, kako človek in okolje delujeta en na drugega. Ker naš dom najmočneje vpliva na naše življenje se feng shui največkrat osredotoča na bivalne prostore. Uporabimo pa ga lahko tudi na vrtu, na delovnem okolju ter povsod drugod, kjer se zadržujemo. S feng shui-jem lahko spremenimo stvari, ki vplivajo na nas in s tem prav tako svoje počutje.

Klasični Feng Shui je starodavno kitajsko znanje o pretoku energije "Qi" na Zemlji, kjer je glavni namen zbrati ugodne vplive energije Qi iz okolja in časa ter jo usmeriti v bivalni prostor, da nam pomaga dosegati življenjske cilje kot je na primer zdravje, dobri medsebojni odnosi, študijska in poslovna sreča, itd. 

Z večtisočletnimi izkušnjami opazovanja naravnih zakonov je Klasični Feng Shui dragocena in časovno preverjena metoda, s katero se lahko napove, ustvari in popravi usoda prebivalcev določenih hiš in krajev.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij