PA ZAČNIMO OD ZAČETKA, LAHKO V SLOGU PETRA PREVCA…

PA ZAČNIMO OD ZAČETKA, LAHKO V SLOGU PETRA PREVCA… Foto-vir: Peter Prevc Facebook stran

Pogumno v prvi delovni teden novega leta. Seveda ne bi bilo slabo v slogu Petra Prevca, vsaj včasih. Naj nam bo vzor, kako se dela, ko imaš jasen cilj pred seboj. Nekako tako se lotimo tudi mi letošnjega leta, naj bo to leto malce drugačno, imejmo manj načrtov, le ti naj bodo realni, v našem dosegu,  proti njim pa se podajmo počasi, z malimi koraki do velikega cilja, samo naprej in navzgor. Tako nekako gredo zgodbe uspešnih ljudi. Realnost in vztrajnost, pa še kanček sreče in želeni rezultat ne izostane. Do 6. januarja – v okviru posebnih dni ob koncu starega leta in začetku novega leta - imamo še čas, da razmislimo o novih ciljih, načrtujemo in že vizualiziramo njihovo uresničitev. Sanje niso prepovedane, le kaj je treba še postoriti.

 

Sneg nam je napovedoval včerajšnji kvadrat Sonca in Lune v sekstilu s Saturnom  in nam ga tudi poslal. Ohladilo se je, dodatne padavine pa še lahko pričakujemo v tem tednu. Včeraj je Mars, planet tega leta vstopil v znamenje škorpijona, kjer se veliko bolje počuti, kot v nenehno »cincajoči«, neodločni tehtnici. Zanimajo ga dejstva, vmesnih poti ni, včasih malce kruto, a še kako potrebno v teh zmedenih časih, ko je resnica zavita v meglo, ko je osebna odgovornost nepoznana, ko nikoli ne dobiš konkretnega odgovora. V tem tednu bomo veliko razmišljali in premlevali za nazaj, saj se je Merkur – planet komunikacije, razmišljanja, prometa in mladih že ustavil in se pripravlja na retrogradno gibanje, katerega začenja v torek in bo v njem ostal do 25. Januarja. Imeli bomo več težav v sporazumevanju, v tem obdobju nismo razumljeni in težko razumemo druge,obetajo se nam težave v prometu in s tehničnimi pripomočki. Je pa to odličen čas, da zaključimo že začeto, da se dokončno dogovorimo in uskladimo.

Prvi delovni dan novega leta – PONEDELJEK - z upadajočo Luno v škorpijonu  vse do nedeljskega mlaja ali mlade Lune v Kozorogu. Načrtujmo, vizualizirajmo, prepuščajmo se intuiciji in sanjarjenju, pomagala nam bosta Luna in Neptun v lepem aspektu.

V TOREK bomo imeli celodneven vpliv dinamičnih aspektov med retrogradnim Merkurjem in Marsom na eni strani in z druge strani med Venero in Neptunom. Zelo bomo nemirni, nestrpni in nepopustljivi predvsem v komunikaciji in v prometu, na plan bomo brez kompromisa vlekli staro, nerazčiščeno,  s preveliko vnemo in vero v pravičnost in naš prav. Retrogradnega Merkurja bo podžigal Mars v škorpijonu. Previdno v prometu. Šele zgodaj zvečer si bomo oddahnili, ko nas bosta Jupiter in Luna umirila  in preusmerila našo pozornost. Oddahnimo si od dneva, spočijmo se.

Močni, opogumljeni in zaverovani v sebe se bomo prebudili v SREDINO jutro,  optimizem in širino pa bo dodala Luna v strelcu. Za nas ne bo ovir.  Obeta se nam ustvarjalen dan, predvsem na intelektualnem področju. Z lahkoto bomo kaj zapisali, pojasnili ali razložili.  Posebno zračna in ognjena Sončna znamenja bodo uspešna. Zvečer pa si poglejmo kakšen dober film, namesto da razmišljamo ali bolje rečeno blodimo v svojih mislih.

Čeprav nam bo zgodnje ČETRTKOVO jutro obetalo prijeten in sproščen  dan, se bo kmalu vse preobrnilo v en samo načrtovanje, preračunavanje  in osamo. Skozi dan lahko pričakujemo veliko nenadnih in nepričakovanih sprememb in preobratov, plani bodo eno, rezultati pa drugo.

V PETEK bo večino dneva Luna v praznem hodu, vse do njenega prehoda v znamenje kozoroga in z njo tudi mi. Ne prizadevajmo  si preveč, ker tako ali tako bo bolj malo od nas. Postorimo kar moramo in kar že imamo začeto, oddahnimo si, saj nas čakajo novi izzivi že v tem vikendu. Veliko bolj bomo ambiciozni, ko se bo Merkur ponovno vrnil v kozoroga  že v petkovem večeru.  Dodatna spodbud pa prihaja zvečer s strani Lune in Marsa, polni bomo idej, še posebej  zemeljska  in vodna znamenja  - biki, device, kozorogi, od vodnih pa škorpijoni in ribe.

Čeprav bomo imeli v SOBOTO celodneven vpliv Venere in Saturna v lepem aspektu, bo bolj malo lepega in romantičnega, saj bomo resni, odgovorni in realni.  Malce nas bosta omehčala Luna in Neptun, a to velja  le zemeljska in  vodna znamenja. Ostali pa se boste popolnoma predali razumu. Večer bo naporen, nagle spremembe in  temne misli, si bodo podajale roke.

NEDELJA je dan mlaja, prve letošnje mlade Lune. Do sedaj smo načrtovali, v naslednjih dveh tednih do polne Lune pa bo potrebno že kaj od načrtovanega  uresničiti. Naredimo si prijeten dan, izkoristimo pozitivne učinke energij, ki nas obdajajo.

 

Navedeni zapis je splošen odtis energij okoli nas, veljaven za vse ljudi. Konkretno samo za vas pa skozi interpretacijo vaše rojstne astrološke karte in njenega odnosa s astrološko karto trenutka. 

 

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Komentar:

Mojca Gregorčič

Kot diplomirani astrologinji, ji je delo za ljudi in z ljudmi v veliko veselje.

Njeno življenjsko vodilo se glasi: » Problemi in težave so gibalo našega razvoja, nek kreativen poudarek, ki nas neprestano vleče dalje in dalje ali više in više«.

Ne verjame v naključja, verjame pa, da stvari prihajajo z namenom in vedno ob pravem času.

Ljubi svojo družino, astrologijo, potovanja, prijatelje in prve češnje. Navkljub uspešni karieri v gospodarstvu, je vedno iskala nekaj več. Ponosna je na svoje otroke, na partnerja in na delo, ki ga opravlja.

www.mojca-astrologija.si
Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij