LUNIN PLES SKOZI TEDEN OD 25.01.2016 DO 31.01.2016

Ste lepo preživeli dinamično nedeljo s polno Luno. Na izlet ali v naravo ali ste se družili s prijatelji? V tem predpustnem času, ponekod na obali v okolici Trsta in v Kvarnerju že veselo rajajo. Predvsem najmlajši z barvitimi maskami dobro preganjajo zimo. Pred nami je dokaj prijeten teden, razen sobote. Merkur se že pripravlja na torkov obrat v direktno gibanje, kar nam obeta malce boljšo  komunikacijo, bolj lahkoten način razmišljanja in večji fokus v prometu. Merkur se bo letos še trikrat obrnil v retrogradno gibanje in sicer spomladi še 28. aprila, na koncu poletja 30. avgusta in malo pred zimskim solsticijem 2016 -  19.decembra.

 

Luna v padajoči fazi bo v tem tednu prispela od ognjenega leva do strastnega škorpijona. Teden ne bo prav zaznamovan s planetarnimi aspekti, le v  soboto se bo Merkur združil s Plutonom in nam prinesel težke, včasih destruktivne misli,  a Venera in Neptunom v sekstilu bosta malce blažila te naporne sobotne energije. Jupiter in severna lunarna zanka sta si še vedno dovolj blizu, tako si lahko obetamo kar nekaj optimizma v tem tednu.

PONEDELJEK bo dinamičen dan, polno bo naglih, nenadejanih preobratov in sprememb, kar nas pa velikokrat dela nestrpne in nepotrpežljive. Vsekakor ta dan poizkusimo kaj novega ali drugačnega, zgolj poizkusimo, dokončali bomo pa kateri drug dan.

Prva priložnost, da dokončamo že začeto bo že v TOREK, ko bomo dobri v starih in preverjenih stvareh,  delavna Luna v devici nas bo pri tem podpirala. Pa še Merkur se bo obrnil v direktno gibanje, veliko manj bomo komplicirali, hitreje bomo našli rešitve in razumevanje drugih. Zvečer pa bo čas za počitek, ogled romantičnega filma ali poslušanje izbrane glasbe. Bolje tako, kot da tavamo v morju iluzij.

Zgodnje SREDINO jutro bo zelo dinamično, komaj bomo lovili samega sebe, prenagli in nestrpni bomo. Potrpežljivost ne bo naša odlika, da o zajedljivosti niti ne govorim. Že zgodaj dopoldan pa se bo obrnilo na bolje, še vedno bomo hitri, a preudarni. Dobro se bomo organizirali, zlahka se bomo dogovorili  in popolnoma razumeli druge, predvsem biki, device in kozorogi, a tudi raki in škorpijoni, ne bodo veliko zaostajali. Imeli bomo izredno moč in vzdržljivost.

V ČETRTEK bo večino dneva Luna v praznem teku. Naredimo le tisto najnujnejše, rutinsko in vsakdanje delo.  A dan bo že od zgodnjega jutra izredno prijeten, poln optimizma in veselja, saj  bo Luna še dodatno povezala Jupiter in severno lunarno zanko. Popoldan pa Luna prestopi v tehtnico, v znamenje odnosov. Izkoristimo prelepe energije, izboljšajmo ali nadgradimo partnerski odnos.

V PETEK zgodaj zjutraj bomo predvsem ženske malce razdvojene v sebi, pa saj poznate tisti občutek, ko »kar nekaj« bi, pa ne veš natanko kaj. »Kar nekaj«. A že dopoldan bomo v boljši koži, natančno bomo vedeli kaj bi. Vsi, na samo ženske. Zvečer pa bomo že kar preveč resni, puščobni za petkov večer.

Še  dobro, da v SOBOTO večina nas prespi zgodnje jutranje ure, saj  bo Luna ta čas v dinamičnih, neugodnih aspektih z Merkurje, Uranom in Plutonom. Skozi dan pa ne razmišljajmo preveč, ne dopustimo strastnim in temačnim mislim, da nas prevzamejo. Počakajmo na večer, ko bodo veliko bolj sproščene energije, ko bosta zaplesala romantični ples Venera in Merkur. Kaj ko bi tudi mi zaplesali z njima v večer in na najboljši način podoživeli njuno simboliko in se zlili z energijami trenutka.

 

NEDELJO bo zaznamovala Luna v škorpijonu, ne bodimo preveč posesivni in manipulativni, pustimo drugim, da »dihajo » v svojem ritmu  in se raje posvetimo sebi,  si odpočijmo in naberimo novih moči. Uporabimo svoj šarm in strast na edino pravi način – prvinski način.

 

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Komentar:

Mojca Gregorčič

Kot diplomirani astrologinji, ji je delo za ljudi in z ljudmi v veliko veselje.

Njeno življenjsko vodilo se glasi: » Problemi in težave so gibalo našega razvoja, nek kreativen poudarek, ki nas neprestano vleče dalje in dalje ali više in više«.

Ne verjame v naključja, verjame pa, da stvari prihajajo z namenom in vedno ob pravem času.

Ljubi svojo družino, astrologijo, potovanja, prijatelje in prve češnje. Navkljub uspešni karieri v gospodarstvu, je vedno iskala nekaj več. Ponosna je na svoje otroke, na partnerja in na delo, ki ga opravlja.

www.mojca-astrologija.si
Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij