POTEPANJA

POTEPANJA

Sočne olive in ovčji sir za zajtrk na Kreti, Enchiladas za kosilo v vroči Mehiki in Wattalappam za večerjo na rajski Šri Lanki. Potovanja nam dajejo širino, nove izkušnje in priložnost za vrnitev domov.

Prebiraj vsebine...
NAJ IZLET

NAJ IZLET

Lepote planšarskih naselij, krasote podzemnih jam, odsev jezer in tradicionalna hrana izpod rok nasmejanih gospodinj. Vse to in še več opisuje Slovenijo. Kljub majhnosti naše država ponuja nešteto možnosti za preživljanje izletov in ustvarjanje spominov.

Prebiraj vsebine...
NAJ HOTELI

NAJ HOTELI

Luksuzno opremljene sobe, raznolika ponudba, ustrežljivo osebje in razvajanje z vrhunsko kulinariko. Najboljše hotele na svetu odlikuje vse to in še več. Preveri, kateri hoteli imajo top ambient in ponudbo.

 

Prebiraj vsebine...
PO POTI BESED

PO POTI BESED

Knjige so zakladnice domišljije, hrepenenj, sanj, modrosti in prehojenih življenjskih poti. V njih najdemo navdih, znanje, trenutek zase ali pomoč in upanje.

 

Prebiraj vsebine...

Pravzaprav nikoli nisem bila ljubiteljica pisanja. Vedno sem verjela, da je dovolj, če imaš jasno vizijo, naravnanost in veš kaj v življenju želiš, da ni potrebe, da pišeš. Prav zanimivo razmišljanje za nekoga, ki ima doma in v pisarni vsaki leto približno 10 novih rokovnikov. Kupila sem ga, ker je bil lepe barve, ker je zgledal majhen in priročen za v torbico,...

Nepal, deželo veličastne lepote, skrito v sencah najvišjega pogorja na svetu, lahko resnično imenujemo »zadnji raj« na svetu. Nepal je vredno obiskati predvsem zaradi njegovih naravnih lepot.

Hribi in gore, reke, jezera in slapovi, zelenje, eksotični živalski in rastlinski svet, gozdovi s svojo divjino… Vse to privlači turiste, ki od zelenja poznajo zgolj svoje trte in cvetlične gredice.

Ashford Castle

Ashford grad je bil postavljen v 13. stoletju in je danes eden najbolj luksuznih hotelov na Irskem.  Je svetovno poznan resort , ki se nahaja na kar 350 hektarjih velikem posestvu, ki je bilo včasih v lasti družine Guinness.  

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij