KOKOSOVI SRČKI

December je čas, ko v kuhinjah zadiši po dišečih, sveže pečenih piškotih in drugih dobrotah, ki jih pripravljamo zase in za naše najdražje. V času praznikov se ponavadi več družimo z družino in prijatelji in jih pogostimo s poslasticami ali pa krhke piškote podarimo kot darilo.

SESTAVINE:

  • 150g masla
  • 20g kokosa
  • 70g sladkorja
  • 100g ostre moke
  • 100g mehke moke
  • 3 žlice limoninega soka
  • po okusu naribana lupina bio limone
  • 1 žlička pecilnega praška
  • 1 jajce

PRIPRAVA:

Iz sestavin zamesimo testo, ga zavijemo v folijo in pustimo stati v hladilniku vsaj eno uro. Nič ne bo narobe, če bomo testo pustili v hladilniku čez noč. Ohlajeno testo razvaljamo in z modelčkom izrežemo srčke.

Pečemo na 180 °C 10 minut. Pečene ohladimo, namažemo z marmelado, sestavimo ter okrasimo po željah.

Recept nam je poslala gospa Gordana.

Komentar:

Sabina Mojzeš Recek

Kot urednica spletnih portalov NajWellness.si in PorocniPlaner.com, je z vsebinami, ki lepo zaokrožajo tematiko vedno pripravljena na novosti.

Preučevanje budizma, ji daje inspiracijo in moč stopiti iz povprečja.

Prisluhniti človeku in iz izziva narediti priložnost je njena velika vrlina.

Kot marketinški strokovnjak in pisec besedil, pa vsaki besedi da posebno berljivost in moč. Njena velika strast so sloni, krave in banane. 

Če želite v življenju stopiti korak naprej, pa naj si bo to na poslovnem ali osebnem področju, je ona prava oseba za vaš napredek.

www.PorocniPlaner.com
Več iz te kategorije: « MEHKE CIMETOVE ROŽICE
Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij